Rommelmarkt Sint Laurens

Rommelmarkt korfbalvereniging Ondo

De rommelmarkt van Sint Laurens vond plaats op vrijdag 19 mei 2023. Deze rommelmarkt begon om 9:00 uur en eindigde om 13:00 uur. Deze rommelmarkt heet Rommelmarkt korfbalvereniging Ondo .

Dit jaar wordt,gelukkig, weer de tweejaarlijkse rommelmarkt georganiseerd door de korfbalvereniging Ondo. De rommelmarkt wordt gehouden op ons sportpark De Brigge Leliendaalseweg 10 Sint Laurens
Wij staan klaar om u te ontvangen met diverse kramen met boeken, Speelgoed, meubels etc. Ook is er taart- en wafelverkoop. U bent van harte welkom.

Locatie

Leliendaalseweg 10 4333RC Middelburg

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

 
RommelmarktenOverzicht.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2020-2023 RommelmarktenOverzicht.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2023 - 0:05