Rommelmarkt 's-Heer Hendrikskinderen

Gezellige rommelmarkt t.b.v. Terre des Hommes

De rommelmarkt van 's-Heer Hendrikskinderen vond plaats op zaterdag 13 mei 2023. Deze rommelmarkt begon om 9:30 uur en eindigde om 13:00 uur. Deze rommelmarkt heet Gezellige rommelmarkt t.b.v. Terre des Hommes.

Ook in 2023 houden we weer een gezellige rommelmarkt met de mooiste spullen uit het dorp. Diverse kramen zoals, boeken + muziek, meubels, elektrisch, glas en aardewerk, huishoudelijk, plantenkraam, speelgoed en speciaal kraam. Ook is er eten en drinken verkrijgbaar en worden de mooiste artikelen vanaf 10:30 per opbod verkocht. Ook is er voor de kinderen een spelletjeskraam en kunnen kinderen geschminkt worden. De rommelmarkt start om 9:30 en eindigt om 13:00 uur dus kom op tijd!

Vind deze rommelmarkt ook in 2024 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Locatie

Plein 's-Heer Hendrikskinderen

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

 
RommelmarktenOverzicht.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2020-2023 RommelmarktenOverzicht.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 21 nov 2023 - 10:22