Rommelmarkt Andijk

Rommelmarkt Gereformeerde Kerk Andijk

De rommelmarkt van Andijk vond plaats op zaterdag 15 juni 2024. Deze rommelmarkt begon om 10:00 uur en eindigde om 13:30 uur. Deze rommelmarkt heet Rommelmarkt Gereformeerde Kerk Andijk.

Rommelmarkt Gereformeerde Kerk Andijk.

Zaterdag 15 juni 2024 houden we weer de jaarlijkse rommelmarkt bij de Gereformeerde Kerk in Andijk. Van 10.00u tot 13.30u zijn er de mooiste dingen te koop. Dit jaar willen we ook graag kleding weer een tweede kans geven. De gezellige koffiehoek is er ook weer. Hier kunt u genieten van heerlijke koffie, thee, limonade, gebak, snoep, met andere woorden voor ieder wat wils. Bij het Rad van avontuur kunt u deze zaterdag ook weer de mooiste prijzen winnen. Heeft u nog lege potten op het terras? We verkopen mooi perkgoed deze dag. Bij goed weer kunt u een heerlijk broodje hamburger van de bbq eten bij ons.

Locatie

Middenweg 4, Andijk

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Andere rommelmarkten

Een andere rommelmarkt in Andijk is de rommelmarkt op zaterdag 17 juni 2023 om 10:00 uur.

 
RommelmarktenOverzicht.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2020-2024 RommelmarktenOverzicht.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2024 - 0:05