Rommelmarkt Grave

Stoep-/garage-/straatverkoop Grave West

De rommelmarkt van Grave vond plaats op zondag 9 juni 2024. Deze rommelmarkt begon om 11:00 uur en eindigde om 16:00 uur. Deze rommelmarkt heet Stoep-/garage-/straatverkoop Grave West.

Inwoners van Wijk Grave West bieden hun te klein geworden kleren, hun overbodige huisraad, speelgoed en ander materiaal aan op hun eigen stoep, oprit of in hun garage. Deelnemende adressen worden op deze website gepost op zaterdag 8 juni.

Locatie

Allerlei adressen in Grave de zittert, rode en blauwe dorp. Route kan je bepalen aan de hand van de website vanaf zaterdag. Er zijn + 30 huishoudens die mee doen.
Alle adressen zitten op loopafstand van elkaar, maar zijn ook goed bereikbaar met de auto.
Parkeren kan eventueel bij Le Poutre in Grave of de Lidl in Grave.

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

 
RommelmarktenOverzicht.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2020-2024 RommelmarktenOverzicht.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2024 - 0:05