Kofferbakverkoop Joure

Kofferbaksale Friese Ballonfeesten 2024

De kofferbakverkoop van Joure vindt plaats op zaterdag 27 juli 2024. Deze kofferbakverkoop zal beginnen om 9:00 uur en eindigt om 16:30 uur. Deze kofferbakverkoop heet Kofferbaksale Friese Ballonfeesten 2024.

Meedoen aan de kofferbakmarkt? Zo meld je je aan.

Bij de Friese Ballonfeesten vormen de heteluchtballonnen natuurlijk de hoofdact, maar wist je dat er ook een uitgebreid randprogramma is samengesteld? Zo wordt er op zaterdag 27 juli een kofferbakmarkt gehouden. Heb jij nog spulletjes die je graag wilt verkopen? Of ben je juist naar iets op zoek? Dan is dit je kans!
Van hobbyartikelen tot huishoudelijke spullen en van kleding tot decoratieartikelen; het is allemaal welkom op de markt. Op zaterdag 27 juli, van 9.00 tot 16.30 uur is de Nutsbaan in Joure gevuld met allerlei auto’s en busjes van waaruit spullen worden verkocht. Dit is dus hét moment om dat mooie krukje of tafeltje voor je nieuwe huis te scoren of speelgoed te bemachtigen voor je kind.

Of wil je juist zelf spullen verkopen? Dat kan! Een stoel die je misschien al 5 jaar niet hebt aangeraakt, kan een supervondst zijn voor iemand anders. Meld je aan via het formulier op de programmapagina. De kosten bedragen 15 euro voor een auto, 20 euro voor een busje en 10 euro voor een aanhangwagen.

Let op: het verkopen van eten en drinken is niet toegestaan. Als je verder nog vragen hebt over de kofferbakmarkt, mail deze dan via info@ballonfeesten.nl.

Locatie

Nutsbaan, Harddraversweg Joure

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Andere rommelmarkten

In Joure zijn nog 3 andere rommelmarkten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdRommelmarkt
za 19 aug 202310:00 uurZomermarkt Joure
Braderie van Joure
za 26 aug 202310:00 uurZomermarkt Joure
Braderie van Joure
za 8 jun 202410:00 uurJoure (centrum) Vroemmm
Rommelmarkt van Joure
 
RommelmarktenOverzicht.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2020-2024 RommelmarktenOverzicht.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 09 feb 2024 - 10:22