Rommelmarkt Vlissingen

Rommeroute wijk Vredehof

De rommelmarkt van Vlissingen vindt plaats op zaterdag 6 april 2024. Deze rommelmarkt zal beginnen om 9:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Deze rommelmarkt heet Rommeroute wijk Vredehof.

Al voor de 8ste keer houden wij onze zeer gewaardeerde rommelroute. in 2023 hadden we veel regen maar zelfs toen kwamen er bezoekers. Voor deze editie hopen we op een droge dag. In de hele wijk onderaan de boulevard van Vlissingen zetten bewoners hun koopwaar buiten en U bent van harte welkom om te komen snuffelen aan zee!

Locatie

Wijk Vredehof onderaan de boulevard van Vlissingen

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

 
RommelmarktenOverzicht.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2020-2023 RommelmarktenOverzicht.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2023 - 18:11