Vlooienmarkt Sint-Michielsgestel

Grote Gestelse Vlooienmarkt

De vlooienmarkt van Sint-Michielsgestel vond plaats op zondag 9 juni 2024. Deze vlooienmarkt begon om 10:00 uur en eindigde om 16:00 uur. Deze vlooienmarkt heet Grote Gestelse Vlooienmarkt.

Grote Gestelse Vlooienmarkt
De Grootste Gesorteerde Vlooienmarkt van Noord-Brabant-NL !
Je kunt op onze markt heerlijk ongedwongen struinen langs ruim 70 netjes gesorteerde kramen met o.a. kleding, boeken, platen, elektra, fietsen, speelgoed, schoenen, tassen, glaswerk, serviesgoed, spelletjes, speelgoed. Ook kramen met mooie curiosa en brocante en heel veel meer prachtige spullekes. Elke kraam is er weer anders, uniek en netjes gesorteerd. . Heerlijk ongelimiteerd struinen, lekker kijken en iets leuks kopen, het kan allemaal op onze markt. Kortom een heerlijk dagje uit. Zie ook www.gestelsevlooienmarkt.nl
- Gratis parkeren
- Binnen en buiten
- Unieke opbodstand
- Happy hour
- Kramen gesorteerd op aanbo

Locatie

De Meander, Meanderplein 1 Sint-Michielsgestel

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

 
RommelmarktenOverzicht.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2020-2024 RommelmarktenOverzicht.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2024 - 0:05