Grote Rommelmarkt Alphen (Alphen-Chaam)

Garageverkoop Alphen

De grote rommelmarkt van Alphen (Alphen-Chaam) vond plaats op zondag 25 juni 2023. Deze grote rommelmarkt begon om 10:00 uur en eindigde om 17:00 uur. Deze grote rommelmarkt heet Garageverkoop Alphen.

Dit jaar wordt de zevende editie van de garageverkoop in Alphen georganiseerd. Het evenement vindt plaats op zondag 25 juni van 10.00 tot 17.00. Je kunt informatie aanvragen of je inschrijven via garageverkoopalphen@hotmail.com.

Inwoners zetten hun garagedeuren open voor de verkoop van tweedehands spullen. Bezoekers kunnen die dag van garage naar garage struinen op zoek naar koopjes. De garage verkoop is een unieke kans om iets leuks op te kop te tikken.

Locatie

Alphen

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

 
RommelmarktenOverzicht.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2020-2023 RommelmarktenOverzicht.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 jun 2023 - 0:05